Her tip vinçlerin imalat, bakım, onarım ve servis bölümünde hizmet vermiş olan kurucularımız, tam anlamıyla sektöre hazır olduğu 2022 yılında 3 ortaklı olarak

CSB Vinç Servis Bakım Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti kurmuştur.

Csb Vinç olarak tüm vinç ve calaskar markalarının çoğu modellerini bilen, en küçük parçalarına kadar değişim ve tamir yapabilen işinde uzmanlaşmış bir firmayız.

Beklenmedik arızalara karşı 3 farklı gezici servisimizle, Türkiye’nin neresinde olursanız olun 7/24 hizmet veriyoruz.

Her çeşit sabit vinçleri baştan söküp toplayabilecek deneyimli ustalarımız ve her türlü teknik kapasiteye sahip atölyemiz ile ulaşabileceğiniz en hızlı çözüm olduğumuzu iddia ediyoruz.

Teknik Hizmetlerimiz;

Hizmetleri sunan firmamız ağırlıklı olarak istanbul ve marmara bölgesinde hizmet vermekte olup, talep gelmesi halinde Türkiye’nin bütün illerine vinç servis hizmeti vermektedir.

Firmamız, “Profesyonel vinç servisi” hedefi ile yola çıkmış ve siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini daima ön planda tutarak kemikten yetişmiş uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Bakım ve onarımını yaptığımız vinç çeşitleri;

Gezer köprülü vinç servisi, Tek Giriş Gezer Köprülü Vinç Servisi, Çift Giriş Gezer Köprülü Vinç Servisi , Proses Vinç Servisi , Monoray Vinç Servisi, Dış Cephe Vinç Servisi , Eloksal Vinç Servisi , Exproof Vinç Servisi , Çift Tamburlu Vinç Servisi , Pergel Vinç Servisi , Portal Vinç Servisi , Raylı Kabinli Vinç Servisi, Sürgülü Vinç Servisi, Elektrikli Zincirli Vinç Servisi, Tersane Vinç Servisi, Demir Çelik Vinç Servisi, Mezbaha Vinç Servisi, Fabrika Vinç Servisi, Atölye Vinç Servisi

Vinçlerin düzenli bakımını gerçekleştirerek operasyonel verimliliği artırmakta ve olası arızaları önceden önlemekteyiz. CSB Vinç caraskal servisi sektördeki güncel teknoloji ve en iyi uygulamaları takip ederek, müşterilerine en son çözümleri sunma konusunda kararlıdır.

Vinç kurulumu hizmeti sunan firmamız güvenlik ve hassasiyet gerektiren karmaşık bir süreç olan bu işlemi CSB Vinç deneyimiyle müşterilerine güvenilir çözümler sunmaktadır. Şirketimiz profesyonel mühendis kadrosu aracılığıyla, her türlü vinç modelini etkin bir şekilde monte etme kapasitesine sahiptir.

CSB’nin vinç yedek parçaları konusundaki geniş stokları, müşterilere hızlı ve etkili bir şekilde ihtiyaç duydukları parçalara erişim imkanı tanımaktadır. Şirketimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, vinçlerin bakım ve onarımlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmelerine destek olmaktadır.

Vinç teknik servis hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak için Telefon, E-mail, Whatsapp gibi kanallarla ulaşım sağlayabilirsiniz..